Domov Omejitev odgovornosti

Omejitev odgovornosti

Spletni portal Zdravje.online upravlja in razvija podjetje W3B d.o.o. Na portalu so objavljeni opisi bolezni in simptomov. Objavljeni so tudi domači recepti in koristni nasveti za ohranjanje zdravja. Poleg tega na strani najdete tudi opise in stranske učinke različnih zdravil ter seznam zdravstvenih ustanov in lekarn. Na portalu so objavljene tudi sveže novice s področja zdravja in medicine.

Portal je v celoti namenjen podajanju različnih koristnih informacij, kako ohranjati zdravje, blažiti ali pozdraviti različne bolezni ali poškodbe. Informacije na portalu temeljijo na lastnih izkušnjah piscev in tudi na izkušnjah in spoznanjih različnih znanih avtorjev in strokovnjakov.

Sodelavci na portalu se trudimo zagotavljati kakovostno vsebino za naše obiskovalce. Z vso potrebno skrbnostjo se trudimo preverjati strokovnost, relevantnost in ažurnost objavljenih vsebin, vendar kljub temu le-te ne moremo v celoti zagotavljati. Informacije in vsebine, ki so na portalu navedene, so le informativne narave. V primeru zdravstvenih težav se obrnite na kvalificirano zdravniško pomoč.

Portal in avtorji prispevkov ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za morebitno kakršno koli škodo ali poškodbo, ki bi nastala pri upoštevanju nasvetov na portalu. Portal in avtorji prispevkov tudi ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za morebitno osebno ali premoženjsko škodo, ki bi nastala z upoštevanjem napotkov na strani.

Portal ne more biti odgovoren za rezultate ob upoštevanju nasvetov oz. za morebitno poslabšanje zdravja. Tako portal kot tudi njegova vsebina v nobenem pogoju ne nadomeščata diagnoze in zdravljenja zdravstvenega osebja.

Portal izključno podaja informacije z različnih virov in uporabniku predstavlja različne možnosti.

Ljubljana, 12. 06. 2019