Domov Advertorial Izognite se zdravstvenim težavam, ki jih povzroča slaba kakovost zraka v bivalnih...

Izognite se zdravstvenim težavam, ki jih povzroča slaba kakovost zraka v bivalnih prostorih 

Kakovost zraka

Slaba kakovost zraka v notranjih prostorih lahko negativno vpliva na vaše zdravje ter lahko celo prispeva k nastanku smrtonosne črne plesni. Kljub temu, da mnogi Slovenci še vedno prisegajo na klasično prezračevanje z odpiranjem oken na stežaj, se pojavljajo težave, še posebej v zimskih mesecih, ko zunanje temperature padejo pod ledišče. To lahko pripelje do izgube toplote in posledično večje porabe energije za ogrevanje prostora, kar se na koncu odraža v višjih stroških ogrevanja. 

Na srečo obstaja alternativa – sodobne lokalne prezračevalne naprave z rekuperacijo, kot je Aira ECO Plus. Ta decentralizirana naprava z rekuperacijo omogoča učinkovito prezračevanje in odzračevanje enosobnih prostorov v hišah, stanovanjih ter poslovnih in javnih prostorih. Z visoko energetsko učinkovitostjo in sodobnimi funkcijami, kot so nadstandardni filtri za čist zrak, vgrajeno tipalo vlažnosti, funkcija vpihovanja hladnega zraka in upravljanje preko mobilnih naprav, zagotavlja boljšo kakovost zraka, nižje stroške ter priročno prezračevanje. 

Nekaj ključnih lastnosti naprave Aira ECO Plus: 

  • Visoka učinkovitost toplotne izmenjave: Naprava dosega do 97 % učinkovitost toplotne izmenjave za optimalno ohranjanje temperature. 
  • Filtracija zraka: Standardno vgrajena G3 in F7 filtra za čist zrak in zmanjšanje vnosa alergenov, bakterij in virusov v prostor. 
  • Vgrajeno tipalo vlažnosti: Naprava lahko samodejno prilagaja delovanje glede na vlažnost zraka v prostoru. 
  • Funkcija vpihovanja hladnega zraka: Ko zunanja temperatura doseže ±1°C od nastavljene temperature, naprava samodejno preklopi na dovajanje svežega zraka. 
  • Tri hitrostne stopnje: Uporabnik lahko prilagodi hitrost prezračevanja glede na potrebe. 

Napredne funkcije za sodobno prezračevalno napravo  

Kot vsi produkti dandanes se tudi v svetu prezračevalnih naprav stvari modernizirajo ter vse bolj sprejemajo sodobne funkcije, ki uporabniku zagotavljajo več svobode in preprosto upravljanje. Tudi Aira ECO Plus skriva nekatere napredne funkcije, poglejmo si katere:  

  1. Upravljanje preko mobilnih naprav:  

S pomočjo spletne aplikacije »Smart Vent«, ki je na voljo za IOS in Android imate možnost upravljanja naprave preko na daljavo iz kjerkoli vse kar potrebujete je dobra Wi-Fi povezava.  

  1. Upravljanje preko urnikov in scenarijev:  

Uporabnik si lahko s pomočjo spletne aplikacije ustvari scenarije glede na napovedane vremenske spremembe, urnik ali spremembe stanja naprave. Kot primer se lahko, naprava ustavi ali deluje v izpušnem načinu, ko vlaga v prostoru preseže nastavljeno vrednost.  

  1. Upravljanje po skupinah:  

Če ste lastnik več prezračevalnih naprav Aira ECO Plus imate možnost, da preko mobilne aplikacije ustvarite skupinsko kontrolo, ki vam omogoča enostavno upravljanje več enot hkrati. Ta funkcija vam dodatno olajša delo, saj tako ni treba nastaviti konfiguracije vsake naprave posamično. 

Enostavna montaža za večje udobje 

Ljudje imajo pogosto pomisleke glede montaže prezračevalnih naprav v njihovih domovih. Mnenja so, da bo postopek prezapleten in predrag vse to pa jih odvrača od nakupa. Ravno to dilemo pa so želeli z prezračevalno napravo Aira ECO Plus rešiti v podjetju Airabela. Vgradnja te prezračevalne naprave je zelo enostavna, saj je opremljena s prilagodljivo teleskopsko cevjo. Z ustrezno postavitvijo notranjega in zunanjega zračnega kanala lahko enostavno prilagodite dolžino cevi, kar omogoča prilagajanje prezračevalne naprave glede na debelino stene in druge zahteve vašega prostora. Poleg tega je na voljo poseben zunanji pokrov z gibljivim tesnilom, ki olajša montažo z notranje strani stene. To je še posebej priročno pri montaži na višini ali težko dostopnih mestih, saj se celoten sistem, enostavno namesti z notranje strani. 

Strokovnjaki za svež zrak 

Za več informacij o prezračevalni napravi Aira ECO Plus obiščite spletno stran podjetja Airabela, uradnega uvoznika in distributerja prezračevalnih sistemov Aira. Lahko pa jih tudi obiščete v salonu na Šmartinski cesti 58a v Ljubljani, kjer si lahko produkt ogledate v živo in se z njihovimi strokovnjaki dogovorite za rešitev, ki vam bo najbolj ustrezala. 

Telefon: 080 88 50
E-poštni naslov: info@airabela.si